Jagodowy koktajl to potężna dawka witaminy C!
– Ania Starmach
Składniki
- 1 łyżka JAGÓD MAQUI
- 200 ml mleka roślinnego (kokosowe, migdałowe lub z nerkowców)
- 1 szklanka owoców leśnych (maliny, borówki - mogą być mrożone)
- 2 garści młodego szpinaku
- 1 banan
- 1 łyżka CHIA PURELLA
- 1 łyżka jagód goji PURELLA do posypania
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieść w blenderze, miksuj przez 2-3 minuty
- Koktajl przelej do szklanki, posyp goji. Gotowe!
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.