Pyszny, aksamitny deser czekoladowy z chrupiącym kruszonym kakao. Gwarantuję, że pudding czekoladowy zasmakuje każdemu. :)
– Ania Starmach
Składniki
- 3 łyżki chia PURELLA
- 2 łyżki SUROWE KAKAO W PROSZKU PURELLA
- 1 szklanka mleka roślinnego (migdałowego, kokosowego lub z nerkowców)
- 2 łyżki syropu klonowego
- 1 łyżka SUROWEGO KRUSZONEGO KAKAO PURELLA
Przygotowanie
- W miseczce wymieszaj dokładnie mleko, kakao i chia, odstaw na 30 minut.
- Do mleka dodaj syrop klonowy, ponownie wymieszaj. Przelej do szklanek/mniejszych miseczek
- Miseczki z puddingiem włóż na kilka godzin lub najlepiej na całą noc do lodówki
- Przed podaniem posyp świeżymi malinami i kruszonym kakao
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.