Składniki
- 200ml mleka roślinnego
- Duża garść szpinaku
- 3 plastry ananasa
- 1 łyżka maca PURELLA
- 1 łyżka chlorelli PURELLA
- 1 miękkie awokado
- 1 łyżka pestek granatu
Przygotowanie
- Wszystkie składniki oprócz granatu umieść w blenderze kielichowym.
- Zmiksuj, przed podaniem posyp granatem.
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.