Składniki
- 4 kromki chleba razowego
- 2 miękkie awokado
- 1 pomidor
- ½ papryczki chili
- 1/3 cebuli
- ½ limonki
- 1 łyżka moringi PURELLA
- 1 łyżeczka czarnuszki PURELLA
- Szczypta soli himalajskiej PURELLA
Przygotowanie
- Awokado roznieć widelcem
- Cebulę i chili drobno pokrój
- Pomidora pokrój w kostkę
- Awokado wymieszaj z cebulą i chili, dodaj moringę, limonkę i sól oraz pomidora, wymieszaj
- Guacamole układaj na kromkach chleba, posyp czarnuszką
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.