Składniki
- 500g szpinaku baby
- Pęczek szpinaku
- Ząbek czosnku
- 1 młoda cukinia
Sos:
- 2 łyżki oliwy
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 1 łyżeczka moringi
- Szczypta soli himalajskiej
Przygotowanie
- Od szparagów odetnij zgrubiałe końcówki, gotuj we wrzątku około 5 minut, pokrój na mniejsze części
- Na patelni przysmaż posiekany czosnek, dodaj pokrojoną w półplasterki cukinię, po chwili dodaj szpinak, smaż przez kilka minut, dopraw solą
- Składniki sosu wymieszaj
- Warzywa wyłóż na talerz, polej zielonym sosem
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.