Składniki
- 1 żółta papryka
- 1 czerwona papryka
- 2 łyżki kaparów
- 1 czerwona cebula
- 2 łyżeczki czarnuszki
Sos:
- 2 łyżki oliwy
- Pół łyżeczki soku z cytryny
- Szczypta soli himalajskiej
- Szczypta świeżo mielonego pieprzu
Przygotowanie
- Papryki pokrój w cienkie paseczki
- Cebulę drobno posiekaj
- Warzywa wymieszaj w misce z kaparami
- Składniki sosu wymieszaj, polej nim paprykę,
- Całość posyp czarnuszką
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.