Składniki
- 2 papryki
- 1 szklanka ugotowanej komosy ryżowej
- Garść orzechów włoskich
- Garść natki pietruszki
- 100g sera feta
- 2 łyżki oliwy
- ½ czerwonej cebuli
Przygotowanie
- Paprykę przepołów i pozbądź się pestek i błon
- Orzechy, pietruszkę cebulę posiekaj, wymieszaj z komosą, dodaj pokruszoną fetę i oliwę, wymieszaj
- Farszem wypełnij połówki papryki
- Papryki połóż na rozgrzanym grillu i grilluj około 20 minut uważając by skórka za bardzo się nie przypaliła (możesz papryki owinąć folią wtedy ryzyko przypalenia jest dużo mniejsze )
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.