PAPRYKA FASZEROWANA Z GRILLA | Przepisy

PAPRYKA FASZEROWANA Z GRILLA

Dowiedz się więcej
arrow

Składniki

  • 2 papryki
  • 1 szklanka ugotowanej komosy ryżowej
  • Garść orzechów włoskich
  • Garść natki pietruszki
  • 100g sera feta
  • 2 łyżki oliwy
  • ½ czerwonej cebuli

Przygotowanie

  1. Paprykę przepołów i pozbądź się pestek i błon
  2. Orzechy, pietruszkę cebulę posiekaj, wymieszaj z komosą, dodaj pokruszoną fetę i oliwę, wymieszaj
  3. Farszem wypełnij połówki papryki
  4. Papryki połóż na rozgrzanym grillu i grilluj około 20 minut uważając by skórka za bardzo się nie przypaliła (możesz papryki owinąć folią wtedy ryzyko przypalenia jest dużo mniejsze )

Purella superfoods

Potrzebne do przepisu

Inne przepisy

Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.

Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.