Makaron z konopnym pesto | Przepisy

Makaron z konopnym pesto

Dowiedz się więcej
arrow

Składniki

  • 200g makaronu razowego

Pesto:

  • Doniczka bazylii
  • Garść rukoli
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 1,5 łyżki białka konopnego
  • 50ml oliwy (lub więcej)
  • 2 łyżki tartego parmezanu
  • Łyżka podprażonych orzeszków piniowych
  • Łyżeczka soku z cytryny
  • Duża szczypta soli himalajskiej

Przygotowanie

  1. Makaron ugotuj al. Dente
  2. Składniki pesto zmiskuj na gładką masę, w razie potrzeby dodaj więcej oliwy
  3. Pesto wymieszaj z makaronem

Purella superfoods

Potrzebne do przepisu

Inne przepisy

Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.

Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.