Składniki
- 200g makaronu razowego
Pesto:
- Doniczka bazylii
- Garść rukoli
- 1 łyżka natki pietruszki
- 1,5 łyżki białka konopnego
- 50ml oliwy (lub więcej)
- 2 łyżki tartego parmezanu
- Łyżka podprażonych orzeszków piniowych
- Łyżeczka soku z cytryny
- Duża szczypta soli himalajskiej
Przygotowanie
- Makaron ugotuj al. Dente
- Składniki pesto zmiskuj na gładką masę, w razie potrzeby dodaj więcej oliwy
- Pesto wymieszaj z makaronem
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.