Idealny dodatek do wiosennych kanapek! :)
– Ania Starmach
Składniki
- 200 g białego sera
- 30 ml jogurtu naturalnego
- 1/2 świeżego ogórka
- 1 pomidor malinowy lub 8-10 koktajlowych
- 1 łyżka pestek dyni
- 1 łyżeczka CZARNUSZKI PURELLA
- 1 łyżka oleju lnianego
- 2 szczypty SOLI HIMALAJSKIEJ PURELLA
- świeżo mielony pieprz
Przygotowanie
- Ser rozgnieć widelcem i wymieszaj z jogurtem
- Warzywa umyj, ewentualnie obierz i pokrój w kostkę. Dodaj do sera
- Pestki dyni podpraż na rozgrzanej suchej patelni
- Twarożek dopraw do smaku solą himalajską i pieprzem, polej olejem lnianym, posyp prażonymi pestkami dyni i czarnuszką
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.