Składniki
- 4 łyżki mąki kokosowej PURELLA
- 3 łyżki masła
- 1 łyżka miodu
- 1 łyżka surowego kruszonego kakao PURELLA
Przygotowanie
- Mąkę, miód, masło, wymieszaj, dodaj kakao, ciasto zlep w kulkę i schładzaj w lodówce.
- Z masy lep niewielkie kulki układaj na blasze z papierem do pieczenia, spłaszcz i piecz około 10 minut w temperaturze 180 stopni.
- Schładzaj na kratce.
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.