Składniki
- 3 młode niewielkie cukinie
- Garść groszku cukrowego
- 200ml mleka kokosowego
- Płaska łyżeczka kurkumy mielonej Purella
- 1 ząbek czosnku
- 1 łyżka oleju roślinnego
- 1 łyżeczka czarnuszki Purella
- Szczypta soli himalajskiej Purella
- Natka pietruszki lub kolendra do posypania
Przygotowanie
- Cukinię pokrój w kostkę lub półplasterki, przełóż do miski
- Dodaj kurkumę i sól, wymieszaj
- Na głębokiej patelni rozgrzej olej, dodaj cukinię, smaż przez 2 minuty
- Na patelnię wlej mleczko kokosowe, gotuj 5 minut, dodaj groszek, gotuj minutę
- Cukinię podawaj z pietruszką i czarnuszką ;)
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.