OSCYPEK Z GRILLA | Przepisy

OSCYPEK Z GRILLA

Dowiedz się więcej
arrow

Składniki

  • 6 małych oscypków
  • 3 łyżki żurawiny
  • Łyżka goji
  • Łyżka morwy

Przygotowanie

  1. Oscypki grilluj na mocno rozgrzanym grillu około 2 minuty z każdej strony, skórka powinna być chrupiąca a ser w środku roztopiony i ciągnący
  2. Żurawinę wymieszaj z morwą i goji
  3. Oscypki podawaj z żurawiną

Purella superfoods

Potrzebne do przepisu

Inne przepisy

Newsletter

Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.

Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.