Składniki
- 6 małych oscypków
- 3 łyżki żurawiny
- Łyżka goji
- Łyżka morwy
Przygotowanie
- Oscypki grilluj na mocno rozgrzanym grillu około 2 minuty z każdej strony, skórka powinna być chrupiąca a ser w środku roztopiony i ciągnący
- Żurawinę wymieszaj z morwą i goji
- Oscypki podawaj z żurawiną
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.