Maca mocha jest idealnym napojem na śniadanie – stawia na nogi i dodaje witalności :)
– Ania Starmach
Składniki
- 1 espresso
- 120 ml ulubionego mleka
- 2 łyżeczki surowego kakao w proszku Purella
- 1 łyżeczka maca Purella
- możesz dodać do smaku: 2 łyżeczki musu kokosowego
- 1 szczypta cynamonu
- 2 łyżeczki miodu
Przygotowanie
- Zaparz espresso w ekspresie lub kawiarce
- Mleko z pozostałymi składnikami (poza miodem) umieść w małym garnuszku i podgrzewaj przez kilka minut na małym ogniu
- Ciepłe mleko przelej do kubka/szklanki, wlej espresso i dodaj miód. Wymieszaj łyżeczką
Inne przepisy
Newsletter
Bądź z nami na bieżąco. Otrzymuj zniżki i vouchery.
Zasady wysyłania newslettera oraz przetwarzania danych osobowych w związku z wysyłaniem newslettera opisane są w Regulaminie Newslettera.
Administratorem twoich danych osobowych jest Purella Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie (02-952) przy ul. Wiertniczej 32.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia. Szczegółowe zasady ochrony Twoich danych osobowych, w tym twoje prawa z tym związane, opisane są w Regulaminie.